+3548539763 info@deniseweber.se

Jag har många års erfarenhet av att undervisa ekipage på alla nivåer. Det spelar ingen roll var du och din häst är idag, jag hjälper er vidare till nästa nivå!

Heldagskurs: En hel dag med kurs där ekipagen kan välja om de vill rida 30min privatlektion eller 50min två och två. Kursen består av en lektion före lunch och en efter, under lunchen finns tid för frågor och diskussioner. (Max 10 deltagare)
Kostnad: 8.000:- + resekostnad (inkl moms) 

Helgkurs: En hel helg i hästens tecken! Består av 4 ridpass (lördag: 2 privatlektioner, söndag: 1 privatlektion + riduppgift) och teori/diskussion under lunchen. Om så önskas erbjuds även en clinic på fredag kväll. (Min 6 max 10 deltagare)
Kostnad: 14.000:- + resekostnad (inkl moms) (clinic 1.000:-)

Förlängd weekend på Island: En hel helg i hästens tecken, på ISLAND! Vill du rida välutbildade hästar av högsta kvalité, i ett magiskt landskap omgiven av andra hästtokiga människor? Då är detta något för dig! Bestående av 5 ridpass, där vi använder oss både av ridhus och den fantastiska naturen runtom gården (Oddsstaðir). Teori/diskussion + en clinic. Temat under denna weekend är anpassat efter gruppens önskemål, ex. på tema kan vara “Sits och inverkan, Att rida fram, Dressyr” o.s.v.
Kostnad: 8.000:-/person (inkl moms) OBS! Priset inkluderar inte flygkostnad

Föreläsning: Är din klubb eller förening intresserade av en föreläsning med valfritt tema? Jag erbjuder föreläsningar med ett skräddarsytt tema för just era önskemål!
Kostnad: 1.200/h + resekostnad (inkl moms)