+3548539763 info@deniseweber.se

Embla 5 år i vårsolen!

Ridlärare, tränare och snart mamma… med en ny titel i livet kommer även lite nya uppgifter.  Med en kula till mage och snart 2 månader till bf, så är det bara att acceptera att det inte riktigt går att rida 12 hästar om dagen och hålla samma tempo som tidigare. Men med mindre tid på hästryggen har jag mer tid till min nya idée “Veckans/månadens övning”.
Vad, hur och varför? Vad gör vi för övning, hur gör vi den och varför gör vi den är tre utgångspunkter. Förhoppningsvis ska detta kunna inspirera folk i träningen, ge motivation till att träna mer målmedvetet och varierat. Exakt hur jag lägger upp detta vet jag inte än, det är fortfarande på “idée-nivå”!
Ny titel, nya idéer och eftersom det allt är nytt så har jag ingen aning om vad jag kan förvänta mig, det enda jag vet är att det på ett eller annat sätt säkert blir bra.  -Trevlig helg på er alla goa!